Uslovi korišćenja

USLOVI KORIŠĆENJA
Upotrebom ovih web stranica, odnosno bilo koje usluge iz „www.vikibizz.com“ ponude, prihvatate ovde navedena pravila i uslove korišćenja. Stoga Vas molimo, da uslove korišćenja pročitate i poštujete, jer ćete u protivnom, zbog nepoštivanja istih, snositi posledice propisane zakonom. Ukoliko se ne slažete s pravilima i uslovima korišćenja ovih web stranica, molimo Vas da ih ne koristite.
SADRŽAJ WEB-a
Sadržaji i servisi na www.vikibizz.com Internet stranicama su na raspolaganju korisnicima, posetiocima i poslovnim partnerima, a prema uslovima određenim ovim pravilnikom. Sadržaj i servisi na ovim stranicama su prvenstveno namenjeni svim zainteresovanim za usluge koje se nude na našim web stranicama.
Materijali objavljeni na www.vikibizz.com Internet stranicama su komercijalnog i informativnog karaktera, a korisnici ih mogu koristiti isključivo u lične svrhe. Svrha www.vikibizz.com Internet stranica jeste da zainteresovane korisnike informiše o ponudi vikibizz-a. Sadržajem našeg web site-a želimo da omogućimo informacije i potpunu dostupnost korisnicima prilikom odabira proizvoda iz naše ponude.
TAČNOST I ISTINITOST INFORMACIJA
Vikibizz se obavezuje da preduzima sve razumne mere u pouzdanom pružanju tačnih i kvalitetnih informacija, mada ovim putem upoznajemo korisnika s činjenicom, da se greške, propusti i kašnjenja u ažuriranju podataka, mogu pojaviti i u takvim slučajevima www.vikibizz.com ne snosi nikakvu odgovornost.
UPOTREBA DOSTUPNIH PODATAKA
Ovaj web site je namenjen isključivo Vašoj ličnoj i nekomercijalnoj upotrebi. Nisu dozvoljene nikakve promene, umnožavanje, distribuiranje, direktno prenošenje, prikazivanje, predstavljanje, reprodukcija, publiciranje, ovlašćivanje, prodaja informacija, softvera, proizvoda ili usluga u vlasništvu ovog web site-a.
AUTORSKA PRAVA
VikiBizz je vlasnik idejnog projekta ovih web stranica. Sve softverske aplikacije na VikiBizz stranicama su u vlasništvu VikiBizz. Autor svih informacija na ovom web site-u je VikiBizz. Oni sadržaji koji nisu vlasništvo VikiBizz će biti posebno istaknuti i označeni.
Autorsko pravo na sadržaj koji se nalazi na Internet stranicama VikiBizz web site-a pripadaju VikiBizz. Korisnik i posetilac www.vikibizz.com ne sme koristiti informacije u komercijalne svrhe bez znanja i pismene dozvole VikiBizz. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela sajta smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.
Ovaj sajt sadrži, robne marke, logotip, fotografije, materijale i informacije, uključujući tekst, grafičke elemente i video snimke koji su registrovani i zaštićeni od strane VikiBizz - i strogo je zabranjeno njihovo korišćenje bez pismene saglasnosti punopravnih vlasnika.
Ako primetite neke povrede autorskih prava molimo Vas da nas obavestite o tome na e-mail: vikibizzshop@gmail.com, kako bi iste bile povučene sa naših stranica, ukoliko ne bi postigli drugačiji dogovor sa autorom.
Sva prava su zadržana.
ZABRANJENA ILI NEDOPUŠTENA UPOTREBA
Korištenjem ovog web site-a se obavezujete da podatke i informacije, kao i bilo koje druge materijale u vlasništvu VikiBizz nećete koristiti u zakonom zabranjene ili ovim uslovima nedopuštene radnje ili svrhe.
LINKOVI KA DRUGIM SAJTOVIMA
VikiBizz web stranice sadrže i linkove ka web stranicama koje su pod nadzorom i u vlasništvu drugih fizičkih ili pravnih lica. Ti linkovi su dostupni samo kao potencijalni izvor dodatnih i opširnijih informacija. Budući da vikibizz.com nema nikakav uticaj na uredjivačku politiku drugih web stranica, ne možemo biti odgovorni za njihov sadržaj, istinitost i tačnost informacija koje se na njima nalaze.
PROMENA USLOVA KORIŠĆENJA
www.vikibizz.com zadržava pravo promene ovih uslova korištenja web stranica u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave. Promene stupaju na snagu trenutkom objave. Korisnici www.vikibizz.com web stranica su dužni da im se prilagode. S vremena na vreme posetite ovu web stranicu i informišite se o eventualnim promenama.
PRAVILA KORIŠĆENJA
Zakoni Republike Srbije su okviri, i jedino merodavni, na osnovu kojih se tumače i primenjuju pravila vezana za uslove korišćenja materijala objavljenih na web stranicama www.vikibizz.com. Za sva pitanja u slučaju spora, a u vezi korišćenja sadržaja sa www.vikibizz.com web site-a nadležan je sud u Beogradu.
Izjava o privatnosti služi prvenstveno zaštiti privatnosti naših korisnika. Stranice www.vikibizz.com možete pregledavati slobodno, bez obaveze otkrivanja svog identiteta ili ostavljanja ličnih podataka. U slučaju da se odlučite za korišćenje neke od naših usluga, potrebno je ostaviti tražene lične podatke kako bismo mogli isporučiti traženi proizvod i uslugu ali Vaši lični podaci ostaju maksimalno zaštićeni. Naglašavamo da prikupljamo samo one podatke koji su nam potrebni za regularno obavljanje procedure vezane za odabrane usluge, te da pri tom procesu koristimo isključivo one informacije koje smo dobili direktno od Vas.
U nastavku Vam objašnjavamo razloge prikupljanja, načine obrade i nivo zaštite Vaših ličnih podataka.
Prikupljanje informacija o Vama
VikiBizz prikuplja podatke o Vašem identitetu i druge lične podatke samo u slučaju da se odlučite za slanje upita i za kupovinu proizvoda i usluga iz naše ponude, a što će rezultirati potrebom za plaćanjem usluge.
Dolaskom na našu veb adresu www.vikibizz.com naš Web server automatski prikuplja informacije o IP adresi Vašeg računara, vrsti pregleda, promenu domena, vremenu pristupa, adresi Web stranice s koje dolazite, te informacije o stranicama koje ste posetili i o radnjama koje ste za vreme svog boravka na našem site-u obavili. Gore navedeni podaci se koriste za vođenje statistike o korišćenju stranica, a sve u svrhu poboljšanja kvaliteta našeg sajta.
Napominjemo da naš Web server ne prikuplja Vašu e-mail adresu ili bilo koju drugu informaciju po kojoj bismo Vas mogli identifikovati, osim u slaučaju dobrovoljnog prijavljivanja.
Zaštita privatnosti korisnika
VikiBizz se obavezuje se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni VikiBizz (i poslovni partneri) su odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.“
Zaštita poverljivih podataka o transakciji
Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema. Sigurnost podataka prilikor kupovine, garantuje procesor platnih kartca. Nit jednog trenutka podaci o platnoj kartci nisu dostupni našer sistemu.“
Izjava o PDV
PDV je uključen u cenu.
Korištenje prikupljenih informacija
Vaše lične podatke koristimo:
kako bismo mogli isporučiti željeni proizvod i usluge, da Vam damo pravovremene informacije na osnovu koje ćete Vi izvršiti uplatu kako bismo Vam poslali na e-mail adresu sve bitne informacije vezane za primljenu porudžbinu uslugu (uputstva oko uplate, online slanje računa…)
kako bismo Vas povremeno obavestili putem e-mail adrese i/ili sms poruke o aktuelnim akcijama u našoj ponudi, posebnim ponudama, ažuriranim informacijama, informacijama i akcijama te Vam tako omogućili da uvek budete u toku sa razvojem našeg site-a i naših proizvoda.
Niti jedan od prikupljenih podataka nećemo koristiti za namene koje nisu navedene u ovoj izjavi. Vaše lične podatke „VikiBizz“ ne prodaje, zamenjuje, iznajmljuje ili ustupa trećim licima, osim u slučaju kada je to propisano procedurom, te je neophodno za nesmetanu realizaciju željene ili usluge.
Ukoliko ne želite da primate informacije o promenama na našim stranicama, o novostima u našoj ponudi ili druge promotivne akcije slobodno nas informišite o tome (putem kontakt forme na našem web-sajtu), Vaše ime će biti uklonjeno sa lista za slanje promo poruka u najkraćem mogućem roku.
„VikiBizz“ može otkrivati lične informacije samo u slučaju da je to propisano zakonom ili sudskom odlukom, odnosno ako se pojavi potreba za zaštitu prava i vlasništva nad svojim web stranicama, potrebama za zaštitom lične sigurnosti korisnika ili javnosti.
Sigurnost prikupljenih informacija
VikiBizz se posebno brine o tome da svi prikupljeni podaci o korisniku budu sigurni i zaštićeni od gubitka, izmene, neovlašćenog otkrivanja i bilo kojeg oblika njihove zloupotrebe. Ispunjavanje kontakt forme za prijavu, slanje mail-ova, su nadzirani i zaštićeni procesi.
Naš Web server je zaštićen od neovlaštenih pristupa (fizičkih ili elektronskih.)